Најновије

ЖЕСТОКО: Ево како је Шешељ прокоментарисао хистерију Милићеве на ТВ Хепи

Јелена Милић, председница Центра за евроатлантске студије (ЦЕАС), напала је Ирину Вукотић, водитељку Телевизије "Хепи“, оптуживши је да није стала у њену заштиту када је лидер радикала Војислав Шешељ изјавио у програму да Милићева има пицајзле.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер радикала Војислав Шешељ је стао у одбрану водитељке и поручио да нико не може да га спречи да говори истину.

- Шта она има да напада Ирину Вукотић?! Нико мене не може спречити да говорим истину и да је износим јавно. Против истине нема лека - казао је Шешељ и наставио у свом добро познатом стилу.

- Сушта је неистина да сам се ја мешао у приватни живот Јелене Милић и немам никакву намеру да се у њега мешам. Прво, она је за мене сувише матора, друго поуздано сам сазнао да нема ниједан свој зуб и шта ће ми онда таква. Како је изгубила зубе? Изгубила их је због блиских контаката са НАТО подофицирима - рекао је лидер радикала и наставио:

- Да је она добила обичне пицајзле, то би била њена приватна ствар, ја се у то не бих мешао. Те пицајзле се прилично једноставно лече, довољна је депилација, мазање живином машћу и готово. Међутим, она је промотер генетски модификованих НАТО пицајзли са шлемом на глави против којих лека још немамо - истакао је он и казао да је то због тога није хтео да седне на столицу где је седела Милићева.

Подсетимо, Шешељ је пре скоро два месеца одбио, гостујући у јутарњем програму Телевизије „Хепи“, да седне на столицу на коју је дан раније седела Јелена Милић, уз бруталан коментар да Милићева има пицајзле, те да он неће да се седне да се не би заразио.

Т-15 спреман за градску борбу. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА