Најновије

Пајтић: Где су инвестиције!?

БEOГРAД - Председник Демократске странке Боjан Паjтић поново jе данас упитао напредњаке зашто усваjаjу закон о раду "преко ноћи" и без jавне расправе.
Фото: Фото сервис ДС

Фото: Фото сервис ДС

Паjтић jе, реагуjући на саопштење новосадског одбора СНС у коjем се наводи да jе за Паjтића Нови Сад мали jер jе "научио да краде за целу Воjводину", рекао да пропаганда и покличи "држите лопова" не служе ничему осим скретању пажње и да jе уместо одговора проглашен "подлацем, пљачкашем и варалицом". "Jедини резултат ваше три владе jе Бриселски споразум. A то jе свако ко не уме да преговара могао тако да испреговара", навео jе Паjтић, а преноси ДС у саопштењу. Oн jе напредњаке упитао да ли су свесни чињенице да jе грађанима Србиjе данас много теже и много горе него jуче и да ли размишљаjу о одговорности коjу имаjу према грађанима и држави.
"Време jе да грађанима дате одговор на питања коjа их стварно муче. Зашто им ниjе боље? Зашто расту задуженост и незапосленост? Зашто нема инвестициjа? Зашто ништа нисте изградили? Зашто ниjедно обећање нисте испунили", наводи Паjтић.
Oн додаjе да jе СНС Србиjу претворио у "импровизациjу" у коjоj "дилери смењуjу полицаjце, неписмени докторираjу, бахати газе људе, а таблоиди васпитаваjу децу". "Aли чак и у таквоj држави, прављеноj баш по вашоj мери, морате да нам одговорите зашто Закон о раду усваjате без jавне расправе? Даjте грађанима одговор на то питање, па ме после вређаjте колико год хоћете. Уосталом, ништа друго и не радите", закључио jе Паjтић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА