Најновије

Вујошевић давио играча да би га ресетовао

Тренер кошаркаша Партизана Душко Вујошевић објаснио је због чега је давио најбољег српског кошаркаша Богдана Богдановића на мечу против ФМП 2. јуна. Стратег црно-белих објаснио је да има специфичан однос са својим играчима.
Вујошевић обапшњава Богдановићу да не може да се понаша према судијама као он (фото Јутјуб)

Вујошевић обапшњава Богдановићу да не може да се понаша према судијама као он (фото Јутјуб)

- Не кажњавам играче финансијски, нису они толико плаћени. Направио сам драму - да се не реагује на суђење да би играчи добили три техничке, од којих је последњу направио Богдан, и то на метар од мене. Избацили су ме из такта и ја сам га ухватио за грло. Међутим, погледајте Богданову статистику пре и после, био је ресетован. Жао ми је што сам то урадио јавно - рекао је Вујошевић у емисији „Булевар“ на Б92 и наставио: - У Железнику су га гађали бакљама и нико се тиме није бавио. Богдан је посебан дечкић, импулсиван. Прилично је и емотиван, а и ја сам тежак... Осећам емоцију и бригу према тим играчима, родитељски се понашам према њима. Тренер Партизана признао је да цени председника Црвене звезде Небојшу Човића. Нисам Човићу дирао жену - Небојшу Човића ценим, он има инжењерску памет. Имао је фабрику, био градоначелник, нема скрупула. Можда је ушао у сукоб јер му подиже популарност код навијача, мене је изнервирало то што је свестан да скандирање његовој жени нисам ја организовао нити то подржавам - казао је Вујошевић.
Опозициони лидер Душко Вујошевић је истакао да му смета уплив политике у спорт, и да је он тренутно опозиција, али да због тога нико не треба да се опусти. - Борац сам против онога што се дешава. Погађа ме мешање политике у спорт, био сам увек против тога да се одређује ко ће бити првак, коме ће се свирати пенал, ко ће имати боље финансије. Не треба нико да се успава јер сам ја као неки лидер опозиције. Свако има право да критикује власт у оној сфери живота којом се бави, кад постоје неправде. То је моје мишљење, није то без цене и последица.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА