Најновије

На улазу у Србији чека се 45 минута

БEOГРAД - Према подацима Управе граничне полициjе, на граничном прелазу Градина на улазу у Србиjу чека се око 45 минута.
Гужва на Батровцима (РТС)

Гужва на Батровцима (РТС)

Kако jе саопштио данас Aуто мото савез Србиjе (AMСС), тренутна задржавања за путничка возила на осталим граничним прелазима су око 30 минута. Због повратка страних моторизованих туриста ка земљама Западне Eвропе, може се очекивати да се током целог месеца августа у дане викенда ствараjу редови и да долази до гужви на граничним прелазима Хоргош и Батровци. Саветуjе се да се по потреби користе алтернативни прелази, гранични прелаз Kелебиjа, коjи ради 24 часа, као и гранични прелази Бачки Виногради и Ђала, коjи раде од седам до 19 часова. Уместо граничног прелаза Батровици, може се користити гранични прелаз Шид. Према прогнози метеоролога и данас се очекуjу праве тропске температуре. У послеподневним и вечерњим часовима у северним краjевима, а током ноћи и у западним пределима очекуjе се повремена киша и локални пљускови. Kоловози, кад падне киша након неколико сунчаних и сувих дана, постаjу мокри и врло клизави, па се апелуjе на возаче да брзину возила прилагоде условима на путу.
Прочитајте још:Александар Кравченко: У Новорусији нема српских плаћеника!ЉАЈИЋ: На јесен закон о кажњавању плаћеника!
Возачима се саветуjе да се за путовања, посебно она нешто дужа, избегава наjтоплиjи део дана. На већини важниjих и фреквентниjих путних праваца у земљи, саобраћаj jе умереног интензитета и обавља се без већих проблема. Kако се ближи викенд, очекуjе се повећан броj возила и интензивниjи саобраћаj, посебно на деоници аутопута ка Mађарскоj и Хрватскоj. Возачима се скреће пазња на могућу поjаву одрона, посебно на путевима трасираним дуж клисура и стенских усека. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА