Најновије

(ВИДЕО) Она најбоље тресе гузом у Великој Британији

ЛОНДОН - Тринаест жена загрејало је публику својим сексипилном плесом у оквиру Државног такмичења у Тверкингу у Великој Британији.
Ово је "најнемирнија" гуза Велике Британије (Фото: Јутјуб)

Ово је "најнемирнија" гуза Велике Британије (Фото: Јутјуб)

Реч је о плесу у којем доминирају сексипилни покрети, а фокус је стављен на позадину женског тела. Такмичење се одржало у Лондону, а награда износи 1.000 фунти. Победница или победнице, награђене су и плесом са музичком звездом Ники Минаж. Двадесет-једногодишња Џемини имала је најбољи перформанс и отишла је с новчаном наградом, а биће и плесна пратња Ники Минаж на њеном концерту.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Поставила камеру на прозор свог стана па се шокирала снимљенимПроверила профил мужа на Фејсбуку, па се шокирала!
"Нисам очекивала победу. Узбуђена сам због будућег наступа са Ники Минаж. Када сам имала 12 година почела сам да се бавим хип-хопом и Р&Б, а тверкингом у 15. години. Нисам вежбала превише. Само се препустим музици и то је то - рекла је Џемини. Занимљиво је да су неке од такмичарки наступале са фантомкама или марамом преко лица како би сакриле идентитет, а и Џемни је једна од њих. Ипак, када је победила скинула је мараму и показала лице.  Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА