Најновије

ДНР заробила двојицу шефова украјинске армијске шпијунаже

Заменик  министра одбране Доњецке Републике за контрашпијунажу – гардијски пуковник Сергеј Петровски – саопштио је да су његови потчињени заробили главног обавештајца украјинског осмог армијског корпуса пуковника Безјазикова и командира чете за „дубинско извиђање” капетана Мандажу.
Борба бесни на свим пољима  (Новорусија.Су)

Борба бесни на свим пољима  (Новорусија.Су)

Према његовим речима, „укрообавештајци” су у „психолошком и моралном шоку”. Поред осталог и зато што нису веровали да народна војска ДНР има толико добру контрашоијунажу и специјалце да може успешно „неутралисати” и тако крупне рибе. А ово није једини овакав успех Доњецке Републике на „невидљивом фронту”.
Прочитајте још:МекДоналдс одбацује оптужбе, „Наши“ траже проверу и упозоравају на случајеве у Русији!Метеоролози упозоравају: Земљи прети опасност од апокалипсе!
Њени специјалци су у самом Доњецку ливидирали украјинску диверзантску групу наоружану минобацачима и снајперима која је неколико сати „терорисала” главни град ДНР. Снајпера су била тројица, а минобацачлије су – под њиховом заштитом – гађале бивше седиште Службе безбедности Украјине у којем се налаззи један од штабова народне војске ДНР. Извор: Факти

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА