Најновије

Глумица поново интригира: Најлепши пољубац имала сам са покојним колегом!

Кејт Хадсон је током гостовања у емисији „Гле шта се дешава уживо“ признала да је најбољи пољубац доживела с покојним колегом Хитом Леџером.
Филмски пољубац, фото: Perioddrama.com

Филмски пољубац, фото: Perioddrama.com

Згодног Аустралијанца, с којим се ова глумица појавила у филму „Четири пера“, како сама каже, памти као лепог, слатког и нежног. Због тога је њега и поменула у одговору на питање које јој је било постављено у емисији - који се колега с којима је сарађивала најбоље љубио. Без двоумљења је рекла да је то био њен преминули колега Хит. - Глумац чија је смрт потресла Холивуд био је један од најбољих љубавника - присетила се Хадсонова, која је имала среће да глуми поред њега. Хит Леџер, који је рођен и одрастао у Перту, нађен је мртав у свом стану у Њујорку 22. јануара 2008. године. Иако се спекулисало да је глумац у 28. години преминуо од последица узимања наркотика, касније су амерички таблоиди пренели да је ипак реч о срчаном удару, те да је Леџер умро природном смрћу, а не због предозирања. Један од најбољих љубавника у Холивуду иза себе је оставио ћерку Матилду Роуз, коју је 2005. године добио с глумицом Мишел Вилијамс.
Не пропустите:Погледајте где се запослила бивша Клинтонова швалерка!Ово је званично најбоља порно глумица на свету!(ФОТО) Чувена манекенка гола и у петој деценији!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА