Најновије

Погодите која десничарска организација је узела учешће у ЛГБТ "Недељи поноса"

БЕОГРАД - Владан Глишић, један од лидера покрета Двери, учествоваће на трибини "Шеташ политику или шеташ слободу?" која се одржава 24. септембра у оквору тзв. Недеље поноса, најавила је данас Либерално демократска партија Чедомира Јовановића.
Владан Глишић и геј активиста Стојановић (Фото: Јутјуб)

Владан Глишић и геј активиста Стојановић (Фото: Јутјуб)

- Савет за људска права дијалогом жели да подстакне све актере политичког живота да се активирају, јер без основних права, губимо и наш идентитет. Сада је прави тренутак да о нашим правима попричамо и са другим политичким партијама, и да уз помоћ ЛГБТ организација дођемо до конкретног решења за спровођење циља који је у интересу свих нас. Трибина ће бити одржана у среду 24. септембра у 17 САТИ, у свечаној сали Општине Стари град. Говорници су Анђа Петковић (ЛДП), Борис Милићевић (СПС), Јован Личина (ДС), Владан Глишић (Двери), Лука Божовић (СДУ) - најављено је из ЛДП.
Прочитајте још: ХАОС У НАЈАВИ: „Образ“ позива на шетњу током геј параде!
Из странке Чедомира Јовановића саопштавају да се трибина одржава уз подршку организатора тзв. Параде поноса. - Трибина је пратећи догађаји током Недеље поноса које организују друге организације, иницијативе, политичке странке, покрети или независни актери. Београд Прајд подржава ова дешавања и сматра их важним фактором успостављања комуникације и разумевања између ЛГБТ и шире заједнице... - кажу у ЛДП. Из Покрета Двери негирали су учешће на овом скупу. Како је незванично речено за Правду, ради се "о лажима и подметачини ЛДП-а". Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА