Најновије

Жртва похотника: Рекао ми је да сам фина, а ја њему да га спакује назад у панталоне

Мушкарац који је летос узнемиравао жене у Пули прилазећи им на плажама и показујући им полни орган коначно је ухваћен па ће пулска полиција против њега поднети прекршајну пријаву због вређања и омаловажавања моралних осећаја грађана.
Илустрација (Фото: Принтаскрин Хвидео)

Илустрација (Фото: Принтаскрин Хвидео)

Са полним органом у руци, Пуљанин старости 57 година, приближавао се женама па би са некима од њих чак започео разговор. Пулска полиција пронашла га је након дојаве грађана а поднете су пријаве због најмање три случаја узнемиравања жена. Његове "жртве" биле су жене на пулским плажама. Једна је госпођа у средњим годинама за Глас Истре испричала да јој је мушкарац једног јутра пришао с леђа док је у купаћем костиму седила на плажи. Како је стао бочно од ње, тако је започео разговор, а она је не окрећући се, крајичком ока, приметила да у руци држи полни орган.
Прочитајте још: Полицајац силовао жене уз претње да ће их ухапсити ако му се одупру(ФОТО, ВИДЕО 18+) Портпаролка премијера Летоније учествовала у порно кастингу!
- Нисам се превише успаничила, али када ми је рекао да сам врло фина госпођа, казала сам му да то знам да сам фина и да баш због тога он није тако фин и нека спакује назад то што му вири из панталона. Тада је заћутио и отишао према шумици па га више нисам сусретала - рекла је она. Извор: Данас.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА