Најновије

Фајнштајн: Кремљу санкцијама не можемо ништа!

ВАШИНГТОН - Председница Обавештајног комитета Сената САД, Дајана Фајнштајн, изјавила је да је уверена да санкције против Русије неће дати никакав резултат нити да ће оне наудити руској економији.
Дајана Фајнштајн (Фото: breitbart.com)

Дајана Фајнштајн (Фото: breitbart.com)

"Русија ће преживети све економске шокове и санкције Русе неће сломити." - каже Фајнштајнова. "Владимир Путин ужива огромну рекордну подршку својих грађана и санкцијама нећемо уздрмати тло Кремља." - објашњава она и додаје да је неопходно појачати дијалог са Русијом по питању Украјине. "Многи кажу да је потребно само сачекати и да ће санкције урадити своје, да ће ударити руску економију. Ја нисам сигурна да ће се то десити. Потребан је дијалог са Русијом, притисци су бескорисни." - рекла је Фајнштајнова. Она је додала да су и у Европи све јачи гласови који заговарају прекид санкција и да при томе то нису гласови лудила из десничарских кругова који гаје симпатије према Путину и Русији.
Прочитајте још: Индекс пословног оптимизма у Европи у паду!
Фајнштајнова је навела текст холандског листа "Ди Вархајд" који отворено тврди да су европски медији пристрасни у опису питања која се тичу Украјине и Крима. "Овај холандски лист је назвао руководство Европске Уније "људима који не знају елементарне ствари из историје", каже Фајнштајнова. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА