Најновије

РУСИ ОДМАХ ОДГОВОРИЛИ СЕВЕРНОЈ КОРЕЈИ: У орбиту послали своју моћну ракету 'СОЈУЗ 2-1Б'!(ВИДЕО)

Вредни Руси ни часа не чекају, већ су одмах показали свету да после сваке акције могу да очекују реакцију. Наиме, свега неколико сати пошто је Северна Кореја престравила свет лансирајући ракету дугог домета и Русија је узвратила истом мером.
Руска ракета (Фото: Јутјуб)

Руска ракета (Фото: Јутјуб)

Министарство спољних послова Русије оштро је критиковало лансирање ракете-носача са територије Северне Кореје. Принуђени смо да констатујемо да Пјонгјанг није послушао апеле међународне заједнице и да је поново демонстрирао изазивачко непоштовање норми међународног права, каже се у саопштењу МСП РФ постављеном на сајту дипломатског ресора, преноси портал Взгляд. Очигледно је да таква дејства воде озбиљном заоштравању ситуације на Корејском полуострву и целој североисточној Азији, иду у прилог онима који раучунају на блоковску политику и раст војне конфронтације и наносе озбиљну штету безбедности земаља у региону, пре свега самој Северној Кореји, наглашено је. Међутим, руско Министарство спољних послова није се зауставило само на речима упозорења. Они су наиме свега неколико сати након лансирања ракете од стране Северне Кореје, у свемир послали такозвани "Сојуз 2 1 Б"! Погледајте ексклузиван снимак "руског одговора на потенцијалну претњу Северне Кореје": www.youtube.com/watch Подсетимо, читава глобална заједница је осудила потез Северне Кореје, али нико није очекивао да ће Руси овако брзо реаговати.
Прочитајте још:ПУШКОВ ОДБРУСИО НЕМЦИМА: Ено вам Америке, ако тражите кривце!СРПСКИ ПИЛОТ ХЕРОЈ ОТКРИВА: Безбедност на аеродрому у Сомалији је била равна нули!
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА