Најновије

Видић баш нема среће

Српски дефанзивац поново је скривио пенал, а његов Интер примио је на "Меаци" четири гола од "фењераша" - Каљарија. За полувреме!
Немања Видић, фото: Independant.ie

Немања Видић, фото: Independant.ie

У првом колу Серије А добио је црвени картон и оборио противника у казненом простору. Друго коло је прескочио, па је у трећем поклонио Аталанти гол... Нажалост, кошмар Немање Видића (32) настављен је и у недељу. У утакмици против последњепласираног Каљарија, српски штопер скривио је пенал у првом полувремену, у којем је његов Интер примио чак ЧЕТИРИ гола од тима који је ове сезоне погодио само ТРИ пута. Да несрећа за "неразуре" буде већа, у 28. минуту, при резултату 1:1, остали су са играчем мање, због искључења Јута Нагатома. Голове за екипу Зденека Земана постигли су Марко Сау у 10. минуту и Албин Екдал у 29, 34. и 44. Вођство аутсајдера било би и веће, да је Андреа Косу искористио пенал који је скривио бивши капитен Јунајтеда, који је два пута биран у идеални тим света (2009. и 2011), а четири пута у идеални тим Премијер лиге (2007, 2008, 2009, 2011).
Из рубрике:Манчестер Сити без Насрија месец данаСаша Илић: Ја бих да играм још мало…(ВИДЕО) Поглeдајте шта је Меси урадио дечаку који му је тражио аутограм!
У недељу поподне саиграчи у задњој линији Интера били су му Марко Андреоли и Жуан. Интер је изгубио 1:4, Српски везиста Здравко Кузмановић преседео је цео меч на клупи. Погледајте како је српски штопер скривио пенал. [video width="640" height="360" mp4="http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2014/09/vidic.mp4"][/video] Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА