Најновије

"Православни народи треба да се уједине и поразе дивљу хорду која је окупирала Константинопољ"

Источна алтернатива и Српска лига упозоравају јавност да махнити узвици посланика турског парламента „обарајте руске авионе“ и „Алаху екбер“ представљају отворени позив на рат против Русије и руског народа, али и против Европе.
Лидери Српске лиге и ИСточне алтернативе (Фото: Mc.rs)

Лидери Српске лиге и ИСточне алтернативе (Фото: Mc.rs)

- Турци који су промотери тероризма од Балкана до Кинеског зида уживају заштиту Сједињених држава и НАТО пакта и без њиховог одобрења никад не би напали руске авионе. Њихово дивљачко понашање се финансијски подржава из Брисела, а војно из Вашингтона. Међутим оно може да доведе до новог светског рата. Данас су Турска и Северноатлантски савез највећа претња миру у свету. Анкара чини све што је у њеној моћи да користећи мигрантску кризу промени демографску слику Старог континента. Уместо да јој због тога заувек затворе врата Европе, бриселски комесари јој шаљу милијарде евра помоћи. Турци су на Стари континент дошли као освајачи - огњем и мачем и само тако ће га и напустити. Они морају да одговарају за почињен геноцид над Грцима, Јерменима и Србима. Православни народи вођени идејом славног и непобедивог Белог генерала -  Михаила Дмитријевича Скобељева требају да се уједине и поразе дивљу хорду која је окупирала Константинопољ - саопштавају из Источне алтернативе и Српске лиге. Источна алтернатива и Српска лига  позива грађане Србије да као први корак подрже иницијативу Москве и започну са бојкотом турске робе. - ТВ станице позивамо да не емитују турске серије које представљају увреду за здрав разум и историју као науку - порчују они. Како су Ердоганови посланици хистерично скандирали против Турске можете видети ОВДЕ.
Прочитајте још:ЕРДОГАН: Турска ће и даље у добру, али и у злу бити уз БиХ на свим пољимаЗАВЕТНИЦИ: Подршка одлуци Владе Републике Српске
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА