Најновије

Вјерица Радета: На потезу је режим, ја сам спремна!

Поводом информације да Хашки трибунал тражи од Србије да процесуира функционере СРС Немању Шаровића и Вјерицу Радету ("Шешељеви јастребови" како их је назвао лист "Блиц") због наводног ометања правде, огласила се и сама Радета. Њено писмо преносимо у целости: Читам у једним новинама да Хашки трибунал тражи од режима у Србији да осуде Немању Шаровића и мене зато што смо својим јавним наступима и изјавама наводно ометали правду тог такозваног суда. Ометали њихову правду! И замислите какво смо страшно кривично дело почини, бавили смо се детаљно самим суђењима у Хагу, и не само Шешељевим. Притвор називали казаматом. Пише: Вјерица Радета
Вјерица Радета (Фото: СРС)

Вјерица Радета (Фото: СРС)

Треба ли да поновим свој став?! Хашки трибунал је антисрпска творевина. Формирани су да би Срби били означени као злочиначки народ и да се прикрију прави кривци за крвави распад бивше Југославије. Тамо су само Срби осуђени на најдуже казне затвора. Притвор им је казамат. Ангажовали су лажне сведоке. Уценама, претњама, лажним обећањима и на разне друге недозвољене начине. О детаљима и личним сазнањима ћу када ме позову на суд.
Проф. др Војислав Шешељ их је победио. Разбио у парампарчад и вратио се у Србију као победник.
Поносна сам ако сам као члан Комитета за одбрану Војислава Шешеља и члан његовог Стручног тима допринела тој победи. Знам сигурно да сам много научила.
У сваком случају много ме обрадовала вест да Хашки трибунал тражи од режима Александра Вучића, Ивице Дачића и Томислава Николића да ме осуде. Надам се да ће имати храбрости да приступе домаћем задатку. Ја сам спремна.
Ипак, текст у новинама сам два пута прочитала. Мислила сам да сам нешто прескочила. Немогуће је да се води поступак против чланова Стручног тима који је помагао припрему одбране Војислава Шешеља, а да оптужбом не буде обухваћен тадашњи шеф Стручног тима. Био је то Томислав Николић, који никако не може избећи процес и осуду које су хашке кадије наменили Немањи Шаровићу и мени. Или може. Можда су Томислава Николића планирали за заштићеног лажног сведока. Ако је тако, добро су проценили. Томислав Николић је у тешком стању због болести зване похлепа од које је одавно оболео. Пристаће на све само ако му понуде паре, а и Драгица ће се обрадовати.
Добро, и Александар Вучић је у то време био члан Стручног тима, правни саветник, чак. Њега су вероватно изоставили зато што су схватили да је и тада био неискрен, али за нешто су га планирали, сигурно.
У сваком случају биће ово веома интересантан судски процес. Ја једва чекам.
На потезу су Александар Вучић, Томислав Николић и Ивица Дачић, перјанице издајничког и поданичког режима, који су показали да су спремни да испуне сваки задатак који им проследе из Вашингтона и Брисела. Неће ваљда дозволити да се замере својим пријатељима због Шешељевих јастребова.
Прочитајте још: Шешељ: „Олуја“ је велики злочин против човечности!СРС „афере четврком“: Златибор Лончар и Есмарк
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА