Најновије

Вучић: Нећемо хапсити Шешеља на препад

БЕОГРАД - Седница Председништва СНС одржана је данас са почетком у 16 часова. После седнице, премијер Србије Александар Вучић обратио се новинарима и нагласио да лидера СРС, Војислава Шешеља, неће хапсити на препад.
Александар Вучић (Фото: Википедија)

Александар Вучић (Фото: Википедија)

"Ми чекамо да видимо како је здравствено стање господина Шешеља, ми водимо рачуна о свим грађанима. Чекамо да видимо комплетну процедуру. Полако. Ако мислите да ће бити хапшења на препад, то се неће десити", навео је Вучић. Премијер је истакао је изненађен одлуком Хашког Трибунала о повратку Шешеља у притворну јединицу, али је навео да се свакако ради о политичкој одлуци. "Поштоваћемо све што ради и његову неодговорност, као добри домаћини, као људи који брину о својим грађанима. Они су донели одлуку, коју је тада само Вулин погодио. Рушење Владе, њеног рејтинга и СНС је био циљ. Како је он то знао, не знам", истакао је премијер.
Прочитајте још:Шарић: Нисам шверцовао кокаин – монтирала ми бивша власт!Укинута пресуда „Шакалима“ – кречили плафон људским мозговима!
Вучић је најавио да ће 17. априла бити одржана седница Главног одбора, када ће се донети све најважније одлуке и разматрати све што је претходно учињено. Жалбено веће Хашког трибунала наложило је Претресном већу да моментално опозове одлуку о пуштању Шешеља на привремену слободу и да нареди његов повратак. Шешељ је раугујући на ту одлуку изјавио да се неће добровољно вратити у Хашки трибунал и да остаје при свему што је говорио од када се вратио у Београд. "Да видимо како ће сада да ме хапсе", рекао је Шешељ и додао да се налази у седишту радикала, те да обавља страначке послове. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА