Најновије

"USA Today" о популарности Новака Ђоковића у Србији

ВАШИНГТОН – Популарност првог тенисера света Новака Ђоковића у Србији далеко надмашује ону коју имају највеће америчке спортске звезде у САД, оценио је данас USA Today.
Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Коментатор америчког листа Крис Чејс овај закључак је извукао после отвореног тренинга Ђоковића уочи меча Дејвис купа против Хрватске, који је у Хали спортова у Краљеву окупио 3.000 људи. Како је нагласио, Ђоковић изазива „ефекат Битлсманије”, где год да се појави. „Сваки пут када Ђоковић пређе границу и уђе у Србију, нација једноставно „полуди” од одушевљења. То се мого видети у среду, када су на хиљаде људи дошли у халу само да би пратили његов тренинг”, истиче USA Today. „Тома Брејдија воле у Бостону, али слабо да га цене игде више. Исто се односи на Пејтона Менинга у Индијанаполису и Денверу”, оценио је коментатор америчког листа популарност највећих звезда америчког фудбала у САД. Он је нагласио да ни кошаркаши Коби Брајант и Леброн Џејмс нису безрезервно вољени у целој Америци.
Прочитајте још:Проглашен најбогатији фудбалер на светуКосово игра фудбал против Ајнтрахта и Вердера
„То је можда због тога што је САД тако велика земља, да тај простор просто не дозвољава да се нека личност истакне као вољена фигура нације...можда је једино Опра Винфри изузетак, иако се и њена популарност смањила, пошто више нема емисију”, коментарише Чејси. Ђоковић предводи Србију у првом колу Светске групе против Хрватске, који се игра од 6. до 8. марта у Краљеву. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА