Најновије

Украјинци ушли у Доњецк (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Украјинска војска већ два дана врши нападе на Доњецк у покушају да поново заузме аеродром или се пробије у град. Међути, група њихових војника из батаљона "ОУН" извела је "специјалну" акцију чији је циљ био, веровали или не, заробљавање путних табли "Доњецк".
Табле у заробљеништву (Фото: Јутјуб)

Табле у заробљеништву (Фото: Јутјуб)

Наиме, групица Украјинаца се пришуњала једном предграђу у Доњецку како би украла путне знаке Доњецк. Они су целу акцију снимили, а затим однели знаке како би са њима позирали. - Акција је изведена дубоко иза непријатељских линија, а њен циљ био је узимање трофеја. Табле ће бити продате на аукцији у циљу прикупљања средстава за батаљон - саопштио је овај украјински батаљон. Медији у ДНР пренели су вест о овом догађају уз наслов "Специјална јединица батаљона "ОУН" спровела специјалну акцију заробљавања путоказа за Доњецк".
Прочитајте још:Ови лидери не иду на параду у Москву, иако треба да буду захвални што су Руси докрајчили нацисте (ФОТО, ВИДЕО)Украјинци нападају од Марипупоља до Горловке: Гивијеви тенкови их разбили пред Доњецком
Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА