Најновије

Иран формирао специјални одред жена нинџи убица (ВИДЕО)

ТЕХЕРАН- Спутњик разоткрива истину о иранском одреду сачињеном од жена мајстора борилачких вештина, три године након што су западни медији објавили причу у којој су тврдили да је Техеран тренирао нинџе чији је задатак био да убијају непријатеље Исламске Републике.
Опасне Иранкиње (Фото: Јутјуб)

Опасне Иранкиње (Фото: Јутјуб)

Пре три године, Ројтерс је истеран из Ирана након што је објавио причу у којој се тврдило да је Техеран припремао женски одред професионалних убица истренираних у „нинџицу“, смртоносној борилачкој вештини коју су практиковале нинџе. Та прича је одмах привукла пажњу публике. Читаоци широм света хтели су да сазнају нешто више о женском одреду иранских нинџи. Спутњик је успео да ступи у контак с „познатим“ техеранским нинџа тренинг клубом и разговара са главним тренером Акбаром Фараијем, који је открио тајну о овом одреду. Прича је код многих изазвала страхопоштовање. Испоставило се да „нинџицу“ није нова ствар у Ирану, као и да жене већ две деценије тренирају ову борилачку вештину у Техерану. Фараји је тренер ове вештине већ више од 12 година, рекао је нинџа мајстор у интервјуу Спутњику.
Прочитајте још:ЛУДИЛО: Кад погрешно лансираш С-300! (ВИДЕО)ПОЉАЦИ ДИЖУ УСТАНАК: У Варшави масовни протест – доста им је сиромаштва и беде!
Режим тренинга нинџи у Ирану не разликује се од режима њихових колега широм света. Фараји каже да је путовао у друге земље, укључујући и Русију, да би размењивао искуства са другим експертима ове борилачке вештине. Он тренира и мушкарце и жене. Фараји каже да му није битно да ли су његови ученици мушкарци или жене све док уче древну мудрост и филозофију иманентну борилачкој вештини „нинџицу“. Извор: Спутњик

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА