Најновије

The Daily Telegraph: Руси се не боје рата против САД и НАТО алијансе

ЛОНДОН - Британски лист "The Daily Telegraph" је објавио делове истраживања центра "Левада" о стању у руској јавности и размишљањима грађана Русије о могућем војном сукобу са НАТО и САД.
Руси на паради у Москви (Фото: may9.ru)

Руси на паради у Москви (Фото: may9.ru)

Према истраживању аналитичко-истраживачког центра "Левада", Руси се не боје потенцијалног нуклеарног сукоба са САД и чланицама НАТО алијансе. Трећина грађана Русије је забринута због могуће инвазије америчких снага на територију Русије, али верују да би Русија пружила адекватан отпор и издржала "удар". Око 25% грађана је јасно одговорило да "не види ништа страшно" у потенцијалном нуклеарном рату Русије и Запада.Око 40% њих, што је веома интересантно, сматра да САД има контролу над руском економијом, док 48% њих сматра да ће САД покушати да сруши економију Русије.
Прочитајте још:Порошенко сматра да Украјина плаћа високу цену СпоразумаШАМАРЧИНА ЏЕБУ БУШУ: Твој брат је створио Исламску државу!Русија гради армију војних робота и летелица (ВИДЕО)
Центар "Левада" наводи да 33% испитаника види Москву као победника у потенцијалном сукобу Русије и НАТО алијансе, док 52% сматра да неће бити победника, а свега 5% сматра да би Вашингтон могао однети победу у овом потенцијалном рату. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА