Најновије

Бојана Стаменов фаворит фанова Евровизије

БЕЧ - Представница Србије на Песми Евровизије Бојана Стаменов, само дана пред финале овог великог такмичења које се одржава у Бечу, велики је фаворит фанова Евросонга.
Бојана Стаменов (Фото: Јутјуб)

Бојана Стаменов (Фото: Јутјуб)

Она је својом песмом и природним наступом пред публиком освојила срца фанова и представника медија. У Евровизијском селу, испред бечке Већнице, где се свакодневно окупљају фанови Евросонга, само похвално говоре о Бојани Стаменов и њеном гласу. Један фан из Велике Британије казао је дописнику Танјуга у Бечу да обожава песму са којом Бојана наступа на Евровизији. "То је права песма за журке и верујем да је сви воле. Уверен сам да може да победи на овогодишњој Песми Евровизије“, истакао је он. Један фан Евровизије из Шпаније оценио је да је песма Србије „прелепа“, исто као и певачица која, како тврди, има одличан глас. "Од Шпаније 12 поена за Србију, Бојани 12 поена“, поручио је он. Један даљи фан из Велике Британије, који је у Бечу допутовао само због Евровизије, истиче да је песма Србије фантастична са великом поруком, која почиње споро, а на крају бива гласовита, и показује све могућности певачице Бојане Стаменов. "Засигурно ће Србија бити међу првих десет. Бојана је у Великој Британији велики фаворит, и многи ће из моје земље гласати у суботу за њу“, казао је он. Фан из Швајцарске наглашава да је песма Србије „супер“ и „генијална“. "Бојана је јасно међу фаворитима и уверен сам да ће освојити треће место“, каже овај фан у нади да би представник његове земље могао бити победник Евросонга. Даљи фан из Јерменије каже а је имао прилику да уживо прати Бојану у првом полуфиналу Евросонга. "Она је савршена и можда се идуће године видимо у Србији на Евровизији“, рекао је он. Након уласка у финале, после одличног наступа у полуфиналу, Бојана Стаменов ушла је у круг фаворита кладионица. Представници Србије пред почетак Евросонга кладионице нису давале велике шансе ни за улазак у финале, а камоли за победу на овом такмичењу. Међутим, сада се ситуација драстично променила и она је међу првих десет фаворита такмичења.
Прочитајте још:ВАН ЖИВОТНЕ ОПАСНОСТИ: Драган Николић и даље у тешком стању, али скинут са апаратаУ вили „Парова“ су крили своју заједничку прошлост: Били у вези, а старлета је чак и абортирала његово дете
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА