Најновије

СТРАВИЧНО УБИСТВО: Жена избола мужа ножем и ударала га по глави и телу до смрти!

Х. Авдић је ухапшена због сумње да је убила супруга Фахира Авдића (54) у њиховој породичној кући у околини Маглаја у БиХ. Убиство је почињено у среду увече.
Илустрација (Фото: photl.com)

Илустрација (Фото: photl.com)

Супруга је усмртила свог мужа са више убода ножем и удараца по глави и телу. Наводно, жена се сама предала полицији, а МУП Зеничко добојског кантона није дао никакве детаље убиства, као ни мотиве. У породици Авдића често је долазило до сукоба, па чак и насиља у породици, како тврде мештани Мошевца код Маглаја. Они су додали и да је због тога често интервенисала полиција. – Убијени Фахир је волео да попије чашицу више. Претпостављамо да су проблеми супружника синоћ кулминирали. Чула сам причу да су се они опет посвађали и да га је жена оборила на под кухиње и убила га – рекла је једна жена која је желела да остане анонимна. Из кантоналног Тужилаштва ЗДК је саопштено да је наређена истрага и обдукција тела настрадалог, након чега ће бити познато више детаља.
Прочитајте још:НАПАДНУТИ СРПСКИ СТУДЕНТИ: Каменован аутобус код Бујановца!БАХАТО И БЕЗОБРАЗНО: Полицајац шамарао младића због непрописног паркирања (ВИДЕО)
Извор: Глас Српске

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА