Најновије

Завршен десети протест коалиције „Србија против насиља“

У Београду је одржан десети протест на позив коалиције "Србија против насиља" испред Републичке изборне комисије и зграде РТС, а саобраћај, који је био блокиран у деловима улица Краља Милана, Кнеза Милоша, Таковска као и у Булевару краља Александра, поново је успостављен.

Представници коалиције испред РИК-а су поновили захтеве који се односе на понављање избора и истакли да су се и вечерас окупили како би подржали колеге који штрајкују глађу 10 дана.

Представници коалиције саопштили су да је, због здравственог стања, од штрајка глађу одустао Жељко Веселиновић, а да су Данијела Грујић и Јанко Веселиновић у болници, јер им се здравствено стање погоршало.

Навели су и да је њихов адвокатски тим ослободио већину ухапшених током нереда на протесту испред Скупштине Београда и позвао надлежне органе да ослободе и преостале.

Окупљени су испред зграде РТС-а, саопштили да ће тражити међународну подршку за формирање независне комисије која ће истражити неправилности око протеклих избора, да ће на томе радити и кроз домаће институције и судове, али и да ће наставити и са одржавањем протеста.

ПАВЛОВИЋ: Косово није решено - Вучић бежи у Емирате! (ВИДЕО)

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА