Најновије

ДЕМОНСТРАЦИЈА МОЋИ: Русија представила војну силу (ФОТО/ВИДЕО)

На међународном војно-научном форуму „Армија 2015“, који је отворен у граду Кубинки, биће представљени сви видови и родови руске војске, као и већина водећих предузећа руске наменске индустрије.
(Фото: Јутјуб)

(Фото: Јутјуб)

Међународни форум ће трајати до 19. јуна, на њему ће бити присутни представници 32 државе и сви они ће на војном парку „Патриот“, који је изграђен специјално за ову прилику и који се простире на више од пет хиљада хетара, показати бојне могућности најновије војне технологије. Јучерашњи, први дан форума био је резервисан за округле столове на тему безбедности, информационих технологија у војне сврхе, нових типова оружја и још много тога. Посетиоци Форума су били у прилици да виде демонстративне летове руског ратног ваздухопловства, као и демонстрацију копненог наоружања. Током првог дана форума су, такође, одржани и концерти, а посетиоци су могли да погледају и реконструкцију битке из Другог светског рата на совјетско-немачком фронту.
Прочитајте још:Покушај „изолације“ Русије је достојан групе са игралишта дечјег вртићаПУТИН: Русија ће своје ракете усмерити према земљама из којих јој прети опасност
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА