Најновије

ДРАМАТИЧНО СВЕДОЧЕЊЕ ИЗ ДОНБАСА: Рус се борио још пет сати након што му је граната откинула ногу (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Aмерички добровољац Расел Бонел Бентли познатији као Тексас испричао је пред камерама истиниту причу о херојству војника ДНР-а. Тексас је посетио некадашње положаје код доњецкомг аердорома где су се средином јануара водиле огорчене борбе и испричао о погибији своја три саборца.
Тексас (Фото: Јутјуб)

Тексас (Фото: Јутјуб)

Битка се одиграла 17. јануара а тада су погинули његови саборци Бугарин, Бјелка и Пјатница. Тексас је испричао да се Пјатница, након што му је тенковска граната откинула ногу, борио још пет сати пре него што је умро. Погледајте његово сведочење са српским преводом: Тексас је на крају рекао да пример Пјатнице показује одлучност и храброст народа Донбаса. Правда је раније данас објавила извештај српског добровољца Дејана Берића који тврди да су Украјинци јуче имали велике губитке што можете видети ОВДЕ. Данас је објављена вест да је Украјина купила 55 застарелих оклопних возила од Велике Британије који су већ убачени у борбу а више о томе можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:РУСИЈА ИМА НОВО МОЋНО ОРУЖЈЕ: Непобедива „Верба“ погађа авионе, ракете и дронове! (ФОТО) (ВИДЕО)Руско – амерички тенковски рат за нова тржишта
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА