Најновије

КРВ НИЈЕ ВОДА: Синови Војислава Шешеља засели у фотеље

Гени су чудо... Синови Војислава Шешеља, Александар и Никола, именовани су недавно за чланове општинских већа Земуна и Новог Београда!

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

И док је Александар Шешељ постао члан најуже власти у Земуну, коју су радикали формирали са напредњацима, Никола Шешељ постао је члан кабинета новог-старог председника општине Нови Београд, Александра Шапића, који је формирао власт са радикалима.
Лидер радикала Војислав Шешељ каже за „Ало!“ да то што су његова деца ушла у општинске власти нема везе са њим, већ са страначким функцијама које су обављали.
- Они су одмалена чланови странке. Чим су навршили 18 година, активирали су се, радили су у општинским одборима, постепено напредовали до функције председника општинског одбора. И народ је хтео на овим изборима да у општинама где су они највиши страначки функционери постигнемо добре резултате. А то што су моји синови, то им је чешће у животу одмогло, него што им је помогло. Наравно, у странци може мало да помаже, али ја сам се трудио да никад не помажем, него да једноставно само својим радом и квалитетима све заслуже - каже поносно Шешељ. Његов син Александар, да подсетимо, био је и на листи за народне посланике, а супруга Јадранка била је кандидаткиња за председника Србије 2012. године. Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

МИША ЂУРКОВИЋ: Клан

У недељу се одржавају локални избори у низу градова, од којих ће можда занимљиво бити у Ни...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА