Најновије

МУЖ ЈЕ ТУКАО И УЗЕО ДЕЦУ: Тужна прича учеснице "Малдива"!

Учесница ријалитија "Малдиви" Јелена Марковић је шокирала укућане када је признала да је крила да има децу. Она је открила да се брзо развела од свог супруга. Старатељство над њеном старијом ћерком је припало мужу, док је друга ћерка Анђелка код маме, мада и она тренутно живи код оца.
Јелена Марковић (Фото: Скриншот ТВ Хепи)

Јелена Марковић (Фото: Скриншот ТВ Хепи)

Марковићева је прошла кроз пакао у браку који је завршен након две године. Она не живи са децом, што је много боли, а зато и нерадо прича о њима. Јеленина мајка Гордана је потврдила ову причу, када је за Курир изјавила да је њену ћерку бивши партнер варао и тукао. - Моју ћерку је бивши муж варао и физички насртао на њу. Јелена је ушла у ријалити због новца како би себи и деци обезбедила боље услове за живот. Била је приморана да другу ћерку препусти бившем супругу јер није имала средстава за њено издржавање. Суд је њему доделио старатељство над старијом иако се знало да је тукао моју ћерку - рекла је госпођа Марковић и додала како је Јелена морала да се из Шапца пресели у Београд како би нашла посао. - Радила је на пумпи и у продавници. Ја нисам могла да јој помогнем јер ни ја не радим. Јелена се растала од мужа пре две године, тад је млађа ћерка имала смао пар месеци. Он их је избацио из куће. Девојчице су дивне и оне не пате, разумеју да је мајка отишла у Боеград како би им пружила нешто. Да је остала у Шапцу ништа не би урадила са својим животом - тврди Јеленина мама.
Прочитајте још:СТАНИЈА, ИМАЈ МИЛОСТИ: Мушкарци ће полудети због ове гузе (ФОТО)Георгиев о необичном сексуалном искуству своје другарицеНада Мацура: Оваква памет не постоји нигде у свету и због тога нам завиде… Издржаћемо!
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА