Најновије

УЧЕСНИЦА "МАЛДИВА" СПРЕМНА НА СВЕ: Миљана покушала да се убије!

Учесница ријалитија "Малдиви" Миљана Кулић, покушала је пре три године да изврши самоубиство у Правно-биротехничкој школи у Нишу.
Миљана Кулић (Фото: Фејсбук)

Миљана Кулић (Фото: Фејсбук)

Миљанин школски друг каже да је она покушала да скочи са прозора јер није била задовољна оценом коју јој је наставница закључила на крају године. - Тај дан је био прави хаос у згради, а о томе се и дан-данас прича. Миљана се попела на прозор и почела да виче како ће да скочи и да се убије. Убрзо је дошла полиција, а наставници су једва успели да је зауставе. Одустала је тек када јој је обећану да ће добити жељену оцену. Када је сишла са прозора, правила се да је све у реду, док су се остали тресли, каже Миљанин школски друг М. В. Он додаје да је Миљана била најпроблематичнији ђак, да је стално мењала расположења и да се увек свађала. - Ретко је слушала шта јој наставници причају, због чега је променила две основне и три средње школе, каже он за "Курир". Миљана, подсетимо, има досије у полицији због ухођења јавних личности, то можете прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:НАСИЉЕ, ДРОГА, ГОЛОТИЊА: Ријана обливена крвљу лежи у гомили новца и пуши џоинт! (ВИДЕО 18+)Нови ријалити, исти глумци: Брукају се за 50 евра недељно
Извор: Ало, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА