Најновије

СВИ СУ ПЛАКАЛИ: Најбољи наступ у Пинковим звездицама свих времена? (ВИДЕО)

Прву емисију друге сезоне “Пинкових звездица”  на ТВ Пинк зачинио је невероватни Марко, који је отпевао “One night only” и – све у студију расплакао. Уједно – и себе.
Расплакао жири: Марко Бошњак (фото: Јутјуб)

Расплакао жири: Марко Бошњак (фото: Јутјуб)

Жири је плакао, Маријана је плакала, читав студио је био у сузама. – Знаш да је ово једини наступ који је расплакао цео жири? – упитала је Гоца Тржан. Водитељка Маријана Мићић је признала да га се уплашила јер је мислила да је он неко чудо са друге планете. – Чује се одакле си, свака ти част. Можемо овим и такмичење завршити, ово је перфектно. Све елементе светског певања имаш… Ја немам речи и не могу да опишем.. Само на светском нивоу сам чуо да неко све у песми стави – одушевљен је био Хари Мата Хари. – Шта ће више од овога, да пева и скаче на трамболини? – упитала је Леонтина. – Упознала бих твоје родитеље. Желим да се ово што смо ми чули уживо успешно пренесе преко малих екрана, само то желим – додала је Јелена Томашевић. Погледајте Марков спектакуларан наступ:
Прочитајте још: Нови инцидент у „Паровима“: Екрем насрнуо на БрендонаНасиље у „Паровима“: Мира Шкорић избачена из виле због физичког насртаја (ВИДЕО)Ево ко би победио да се „Фарма“ сутра заврши! (ФОТО)
Извор: telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА