Најновије

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ: Прва дама на пословни простор даје 5000 евра!?

БЕОГРАД - Супруга председника Србије Драгица Николић преселила је своју Фондацију у једну од најлуксузнијих пословних зграда у Новом Београду, пише Курир.
Драгица Николић (Фото: ЈуТЈуб)

Драгица Николић (Фото: ЈуТЈуб)

Фондација “Драгица Николић” сада, наиме, закупљује канцеларије на четвртом спрату зграде аустријског “Grawea” у Булевару Михаила Пупина, а најмања могућа цифра коју мора издвојити за то задовољство месечно износи 4.600 евра, преносе медији. Колика је тачно квадратура простора који је закупила супруга председника Томислава Николића поуздано није било могуће сазнати, пише у Куриру. Међутим, најмања квадратура канцеларија које се издају у тој згради јесте 200 квадрата. Цена квадрата у згради износи 15 до 20 евра по квадрату, а ниже од 20 евра добијате само ако закупљујете канцеларије веће квадратуре у понуди. По тој рачуници, Фондацији је месечно потребно око 5.000 евра само за закуп. “Grawe” важи за један од скупљих прословних простора у Новом Београду због активне локације, али и најквалитетније опреме и сопственог паркинг и гараже. Најкраћи закуп је на три године, а најдужи на 15 година. Закпут таквог простора није могућ испод 3.500 евра И та нижа цена се може постићи једино ако се испуни услов звани “зависи ко плаћа”. Тако да, ето, могуће је пошто је председникова жена у питању да су на толико спустили цену, наводи Курир. На ту цену закупа свакако морате додати И државање које је у овој згради, истина, једно од јефтинијих у Новом Београду и наплаћује се три евра по квадрату, дакле у овом случају додатних 600 евра – објашњава агент за некретнине, који је желео да остане анониман.
Прочитајте још:МИСТЕРИЈА НОВЧАНИЦЕ ОД СТО ДИНАРА: Да ли сте знали шта значи ова формула?ИЗБОДЕН: Неколико Шиптара напало једног Србина
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА