Најновије

(НЕ)МОГУЋЕ: Руси извршили терористички напад у Истанбулу!?

AНKAРA - Tурска полициjа притворила jе три руска држављана осумњичена да имаjу везе са самоубличким нападом коjи jе у уторак изведен у Истанбулу, у коме jе погинуло 10 туриста jавила jе данас турска новинска агенциjа Доган.
Место злочина под опсадом турске полиције (Фото: ЈуТјуб)

Место злочина под опсадом турске полиције (Фото: ЈуТјуб)

Полициjа jе у медитеранском граду Aнталиjи, такође, заплениила и документа и компакт дискове током претреса обjекта у коме су осумњичени боравили, пренео jе Роjетрс. За сада ниjе jасно када су осумњичени притворени, а руски конзулат у Aнталиjи jе, у међувремену, потврдио да су три Руса притворена због сумњи да имаjу везе са ектремистичком организациjом Исламском државом (ИС). Сириjски бомбаш-самоубица jуче уjутро се разнео у туристички атрактивноj четврти у центру Истанбула, на тргу Султанахмет, изазвавши снажну експлозиjу у коjоj jе убиjено 10, а рањено 15 људи. Jош нико ниjе преузео одговорност за таj напад, а турске власти веруjу да jе за њега одговорна Исламска држава. Полициjа у Aнкари ухапсила jе 16 људи повезаних са Исламском државом коjи су осумњичени за припрему терористичких напада, jавили су локални медиjи. Полициjа jе ухапсила 15 Сириjаца и jедног турског држављанина, лидера групе, пренела jе агенциjа Aнадолиjа. Oни су вршили надзор и трагали за потенциjалним метама напада.
Прочитајте још:РУСКИ ЛЕТЕЋИ ЗМАЈЕВИ: Акција руских хеликоптера у Хомсу (ВИДЕО)КАД РУСИ НАПРАВЕ: Погледајте савршену прецизност руске авијације! (ВИДЕО)
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА