Најновије

БЕОГРАДСКИ ВИДОВЊАК ЈОЈ УНИШТИО ЖИВОТ: Лечио ме је сексом и стављао ми полни орган у уста и анус док ме је муж испред чекао!

Несрећној жени београдски "видовњак" црну магију скидао сексом!

Очајна жена (Фото: pixabay.com)

Видовањаци у Србији служе се свакаквим методама не би ли "помогли" напаћеним људима који им се обрате, а пре свега да би напунили своје новчанике.
Неки од њих имају несвакидашње и посве непростојне “мере” те је тако један мушкарац који се представља као Триша видовњак, једној Српкињи покушао да скине магију ни мање, ни више него сексом.
На овај начин записана је најодвратнија видовњачка превара, а жена која је овом видовњаку “платила” и својим телом, сада упозорава друге да се не упецају јер јој је на овај начин уништен живот.
Млада жена се, наиме, због породичних и здравствених проблема обратила видовњаку Зорану Т., званом Триша видовњак, и тиме од свог живота направила пакао. У својој исповести она тврди да је самозвани видовњак сексуално злостављао, да јој је уништио брак и породицу и да данас једва хода.
Она моли некога да видовњака спречи у ономе што ради.
Ова жена своју је исповест изнела на сајту за преварене жртве видовњака. Она каже да јој је живот уништио маг из околине Београда, чије је име и навела.
- Зоран Т, највећи је преварант у Србији, звани Триша видовњак. Ради преко фотографије, путем хипнозе, присиљавао ме је у бесвесном стању да се скинем, ставио ми је полни орган у уста и у анус.
Додиривао ми је груди, док су мој муж и мој син седели испред куће, јер нас је појединачо уводио у собу… – написла је ова лаковерна жена на једном од сајтова за преваре. Она каже да дуго времена то није могла никоме да исприча, да се повери, јер се стидела свега што се десило.
- Остали смо без пара, не могу да ходам ни да се крећем улицом, уништио ми је брак и све нас направио будалама. Нашој кући је нанео много зла, и од тада нам ништа не иде како треба. И данас врши притисак на мој ум и моје тело. Радим неконтролисане радње. Породицу је уништио и не знамо шта нам се догађа – сведочи ова жена убеђена да маг и даље на њу утиче и да је главни кривац за њено стање.
Упозорава све друге да је реч о видовњаку који се рекламира као човек који може да предвиђа и скида магију чак и путем фотографија.
- Верујем да ће богу платити једног дана за сва своја зла, а надам се да ће и полицији - каже очајна жена.
Видовњак који је овој жени магију скидао сексом, није једини који је на овај начин злостављао наивне људе. Пре шест година у околини Ваљева лажни видовњак је завршио на суду јер је тврдио да отклања чини купањем клијенткиња у “чаробној води”.
Клијенткиње је наге сам купао у лавору, а једној је рекао да је њена магија толико тешка да мора да је преузме на себе и то сексом са њом. Жена је пристала и на то, да би потом за три третмана, укључујући и секс, платила видовњаку 500 евра и дала му и златни ланчић.
Извор: Alo.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА