Најновије

РУСКА ДУМА: Избори у Црној Гори показали висок степен противљења НАТО-у

Парламентарни избори у Црној Гори показали су да постоји велики број оних који се противе уласку земље у НАТО, а њихов глас би требало узети у обзир, изјавио је шеф спољнополитичког комитета Државне думе Леонид Слуцкиј.

Руски парламент (Фото: РИА новости)

- Упркос успеху водеће партије, велики број бирача је подржао антинатовско расположење у земљи. Њихов глас би обавезно требало узети у обзир пре формирања нове коалиције - рекао је он.
Слуцкиј је оценио да је преко 20 одсто бирача глас дало опозиционом Демократском фронту, који се залаже за побољшање односа са Русијом и противи се уласку Црне Горе у Северноатлантску алијансу. - То значи да се све више Европљана залаже против антируске хистерије и ширења НАТО-а на исток - закључио је руски парламентарац. У Црној Гори су одржани парламентарни избори, десети од увођења вишепартијског система, а четврти након стицања независности, на које је изашло 73,2 одсто бирача.  Према обрађеним узорцима са свих бирачких места, ДПС је освојио 35, ДФ 18, Кључ 9, Демократе 9, а СДП 4 мандата, саопштио је ЦДТ. Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА