Најновије

КАКАВА ТРАНСФОРМАЦИЈА ПРИЈОВИЋКЕ: Сад је риба и по, али уплашићете се кад видите како је изгледала на њеном првом наступу! (ФОТО/ВИДЕО)

Александра Пријовић први пут се на телевизијским екранима појавила у седмој сезони емисије "Звезде Гранда".

Александра Пријовић (Фото: Инстаграм)

Александра је још као мала, показивала је велики таленат за певање. Наступала је на многобројним приредбама и друштвеним догађајима, а пажњу на себе скренула је појављивањем у "Звездама Гранда".

Pozdrav iz Ljubljane 😘 Hvala @frizerskistudiokristal za frizuru 😍

Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 1. Окт 2016. у 5:08 PDT

Са тринаест година, снимила је две песме ("Мајко" и "Боли свака твоја реч") у продукцијској кући "Мега соунд", да би потом у Звездама Гранда 2013. године освојила је четврто место и очарала јавност. Њен певачки таленат тада, као ни сада, не доводимо у питање, али морамо признати да се Александра од овог свог првог телевизијског појављивања тотално трансформисала!
Тада није било ни трага ни гласа од сексипила којим Пријовићка данас зрачи, а могуће је да се певачица подвргла и естетским захватима с обзиром да јој се лик скроз изменио.

Uzivanje u novom Boutique-u na Novom Beogradu 🔝

Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 3. Окт 2016. у 6:33 PDT

Пријовићка је тада као награду добила песму "Још вечерас плакаћу за тобом", а исте године снимила је и дует са победником те сезоне Амаром Јашарспахићем.

Veceras klub "Moa" Zeneva, sutra "Palatium", Ljubljana 😘😘😘😘

Фотографија корисника Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) дана 30. Сеп 2016. у 3:39 PDT

Следеће године песмом "За нас касно је" постиже велики успех, будући да је песма бирана за један од највећих хитова 2015. године, док у децембру 2015 снима дует "Шта би" са МЦ Стојаном и представља спот за исти. Коначно, у мају 2016. године издаје песму "Тотална анестезија" и постиже апсолутни успех! Погледајте разлику у њеном изгледу од пре три године и биће вам јасно колико се променила: Откопчала је брус и севнуло је све! Погледајте ОВДЕ најпознатије голе груди свих времена  Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА