Најновије

Вештичји гнев се претвара у клинтоновску контра-револуцију

Друга Америчка револуција је успела и амерички народ је потукао естаблишмент, али као и у Првој америчкој револуцији, најтежи изазови тек предстоје.

Илустрација (Фото: Катехон)

Пише: Андреј Корибко
Трамп треба да се уједини народ који никада до сада није био оволико подељен и обнови друштвено-економски материјал који је претходно класа "политички коректних" глобалиста уништила, а онда, такође, мора да испуни своја обећања која су, пре свега била инспирација средњој Америци да се окупи иза њега. Не само то, али он и његов покрет морају отерати клинтоновске контрареволуционаре, које Хилари, њена неоконзервативна подршка из "дна-држава", стална војно-обавештајно-војна бирократија и Сорошев кадар за обојене револуције излежу сваког тренутка.
Слабић Обама сарађује са њима, олакшава им да праве сметње и одбија да распореди Националну гарду да се бави немирима широм земље, што ће све заједно учинити тежом ситуацију за новоизабраног председника Трампа, када званично почне да ради почетком следеће године.
Њихов план је да створе толики хаос и да Трамп буде приморан да стави свој потпис на слоган “Њу иза браве!”, у интересу 'националног јединства'. Тако желе да изнад његове главе држе Дамоклов мач обојених револуција и хибридних ратова и желе да га приморају да сачува елементе Старог система. Након тога би неизбежно имали план да искористе инерцију свих догађаја на чијем таласу би добили подршку да збаце Трампа и нови систем који гради како би “Америку поново учинио великом”.
Хилари, Сорош и неоконзервативци вероватно неће успети у збацивању Трампа и фантазирању о промени режима, али би могли бити у прилици да манипулишу целокупним наративом његовог председниковања, пре него што он буде у прилици и да га запише. Регрутовањем урбаних екстремиста из организације Black Lives Matter које су изродили пре неколико година и њихово прикључивање нередима против Трампа, организатори хибридног рата покушавају вештачки да убризгају расни садржај у политички устанак. Они желе да профитирају на томе и оптуже Трампа за ”бело супрематистичко/расистичко строго кажњавање”, истог оног тренутка када би распредио локалне полицијске снаге, SWAT тимове и Националну гарду, како би морао да делује, ако ови нереди не престану до тренутка његове инаугурације. 
Имајући у виду Трампово предизборно обећање да ће очистити опасне улице у Америци, можда би могао да “убије две муве једним потезом” и тиме започне националну кампању против криминала, да похапси дилере наркотицима и друге опасне криминалце и, истовремено, уведе ванредно стање у градовима који су упоришта џумбуса и луде куће.  Све ће зависити од тога колико ће ситуација бити лоша у тренутку када он званично буде у председничком кабинету. Али, ако Трамп буде наредио велику полицијску операцију, онда би могао да рачуна и на то да том операцијом постигне највећи максимум и обрачуна се за другим врстама криминала – мада ће то исходовати и тиме да мејнстрим медији почну да га називају “фашистичим диктатором”.
Поента није само у томе да делегитимизују Трампа, већ да пруже, наизглед, прихватљива оправдања за све оно што је про-сорошевска побеснела руља почела да назива “оружаним/војним анти-фашистичким отпором” влади. Њихов идеолошки упакован еуфемизам је и даље само друга реч за градски тероризам. То је оно што Клинтон и неоконзервативци желе да изазову против Трампа и читавог његовог председниковања, а посебно у тренутку када он одбија да поклекне под законодавном притиском Демократа. Трамп ће, више него вероватно, завршити проглашавањем групе "Black Lives Matter" терористичком групом, ако настави даље садашњим путем расистичких (анти-белих) немира и насиља против полиције великих размера   и да ће радо група било који други заверу организација под овим називом у интересу закона, реда и јавне безбедности и ако наставе да се срећни састају и демонстрирају заједно са било којом завереничком организацијом са тим именом, у интересу реда, закона и јавне безбедности.
Већина левичара у Сједињеним државама, које је Естаблишмент или кооптирао или заварао, увек су фантазирали о извођењу сопствене “комунистичке револуције”, о организовању “ћелија отпора”. Тај отпор би био против онога чиме су им медији испрали мозак, па верују да се боре против новог “фашистичког диктатора” - а, то би било остварење сна за милионе умишљених левичара.
Међутим, колико год да верују да делују на сопствену иницијативу, истина је да они, неком омашком, играју улогу која је пре много година прописана да се прати.
Највише макијавелистички елементи у ФБИ су увек гајили резервни COINTELPRO кадар међу домаћим терористима, како би их употребили у екстремној ситуацији, када би за председника била изабрана особа који тражи суштинску  промену паралелне државе (стална војна, обавештајна и дипломатска бирократија). Доналд Трамп је та особа. И, док ће модерни ФБИ, изгледа, све у свему, бити на његовој страни, немогуће је да Биро нагло преокрене вишедеценијски макијавелистички 'напредак'. Идеолошки вирус хардкор милитантног левичарења ('Секуларни вахабизам') је спреман да ускоро умакне контроли као и Вахабистички/Салафистички. Оба су првобитно створиле Сједињене државе, али су на крају потпали под контролу и утицај паралелне државе. Данас, међутим, претвараљњ ова два вируса у смртоносно оружје су усавршили не-државни актери, као што је Сорош, који се не плаши да то оружје употреби против сâмих Сједињених држава, по налогу неоконзервативаца који га подржавају, а Трамп најавио да ће их почистити са власти.
Сједињене државе су створиле Талибане, Ал Каиду и Даеш, али су се касније окренули против њих, када су задовољили привремену геостратешку корист Сједињених држава. Али, у овом случају, хардкор милитантним левичарима је, у извођењу градског тероризма, недржавни играч наређивао да делују против државе, иако он припада једној од хохштаплерских фракција исте те државе.
Судећи према преседану који је направила америчка милитантна акција против вахабистичких/ салафистичких група, које је прво помогла да се направе, држава би могла да прибегне сили у решавању не-државне претње која се вратила као бумеранг због гајења хардкор милитантних левичара. Дакле прогноза каже да ће Трамп врло тешко изаћи на крај са демонстрантима, ако они и даље буду стварали проблеме у време његове инаугурације.
Ако он храбро буде ишао напред и остваривао свој план да се поново успоставе закон и ред на америчким улицама и, ако то што чини, чини далекосежно, како је раније у овој прогнози написано, готово је сигурно да ће га мејнстрим медији окарактерисати као фашистичког диктатора”; то су ти исти либерално-прогресивни мејнстрим медији који помажу и подстичу сорошевско-клинтоновске контра-револуционарне нереде у име "прочишћених" елемената неоконзервативне 'паралелне државе' и окрећу предизборно хушкање на страх у нешто што би се могло назвати “самоиспуњујућим пророчанством” за њихову војску активиста испраног мозга. ". Клинтоновска контра-револуција ће употребити све тактике хибридног рата, укључујући књигу Сола Алинског "Правила за радикале", књигу осуђеног домаћег терористе (и Обаминог савезника) Била Ајерса "Учења" и књигу Џина Шарпа “Рукописи” - а све њих већ користе и практикују секуларне вахабије и Black Lives Matter, њихова браћа по оружју, које је до лудила довело “покривање” избора на мејнстрим медија.
Само чврста и непоколебљива рука може да се обрачуна са гневом вештице и разбије клинтоновску контра-револуцију, пре него што буде бацила читаву земљу у свеопшти хаос и одведе је до ивице незамисливог грађанског сукоба. Трамп је, међутим, баш прави човек за овај посао и уставно ће учинити све што је потребно да би се обновио мир, стабилност и просперитет у Сједињеним државама, али да би и он испунио своје предизборно обећање и “учини Америку поново великом”. Извор: Катехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА