Најновије

МЕЛАНИЈА ТРАМП ТУЖИ СЛОВЕНАЧКОГ НОВИНАРА: Нисам била ескорт дама!

Меланија Трамп, супруга републиканског кандидата на америчким председничким изборима Доналда Трампа, покренула је приватну тужбу због клевете против Словенца Томажа Михелича, потврдила је Наташа Пирц Мусар, њена адвокатица у Словенији.

Меланија Трамп (Фото: Јутјуб)

Она тврди да је Михелич анонимни аутор чланка из словеначког таблоида “Сузи” у којем су у јулу ове године, како истиче, објављене неистините тврдње, које супотом пренели неки британски и амерички медији.
На тај начин направљена је “непоправљива штета” угледу Трампове супруге рођене пре 45 година у Словенији, а сврха чланка је била наштетити њеном угледу, рекла је Пирц Мусар, а преноси Јутарњи лист.
У чланку потписаном иницијалима С.С., објављеном у малотиражном словеначјком листу, који је због америчке предизборне кампање наишао на одјек и у страним медијима, стоји како је Меланија Трамп, рођена Кнавс, током манекенске каријере у једној модној агенцији радила и као “ескорт дама”, што је Трампова категорично оповргла и најавила покретање судског процеса против новинара који о њој шире такве гласине.
Михелич, против којег је тужба подигнута је највећу је славу досегао као члан трансвеститског трија “Сестре” који је пре десетак година с песмом “Само љубезен” (Само љубав) представљао и Словенију на песми Евровизије.
Извор: Jutarnji.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА