Најновије

ДУГИН: Јасно је зашто је руски амбасадор убијен баш сада

Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и оних који стоје иза ње.

Дугин (Фото: ТАСС)

Пише: Александар Дугин 
Једини адекватан одговор Ердогана ће бити излазак из НАТО-а и удаљавање од Запада.
Убијен је руски амбасадор у Турској. Са таквим провокацијама почињу светски ратови. И јасно је зашто је руски амбасадор убијен баш сада. Русија и Турска су се зближавале веома брзим кораком. А глобалистичка администрација је на издисају у Сједињеним Државама. Због тога — сада или никада: другог тренука за почетак Трећег светског, или барем новог руско-турског рата неће бити.
Ово је агонија глобалистичке елите Вашингтона која умире. Управо оне по чијим је инструкцијама оборен руски авион. Управо те, која је организовао пуч у Турској 16. јула.
Ако сада започнемо рат, налогодавци ће се радовати. Јасно је да ће се Турска извинити — то је логично. Политички, од свега овога ће првенствено страдати сам Ердоган. Али постоји само један начин да се спаси ситуација у Турској — објавити одмах излазак земље из НАТО-а.
Броје се сати, па чак и минути. Жалимо због смрти нашег херојског дипломате Андреја Карлова. Он је херојски погинуо на првим линијама фронта. Надам се да је ово последњи злочин крваве Хилари и они који стоје иза ње.
Извор: srb.news-front.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА