Најновије

ОБРАДОВИЋ: Како се десило то да је неустрашиви хашки победник одједном постао безопасни Вучићев слуга?

Иритиран прозивкама које му је упутио шеф радикала поводом дружења са Иваном Пернаром, који је у суботу виђен на усташком протесту, Бошко Обрадовић, лидер Двери, осуо је жестоку паљбу по Војиславу Шешељу, питајући га: „Како се десило то да је неустрашиви хашки победник одједном постао безопасни Вучићев слуга?”.

Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Вођа радикала му није остао дужан, већ је без пардона навео да је Обрадовић следбеник фашисте Димитрија Љотића.... О томе читајте ОВДЕ.
- Када погледамо како су се радикали у Скупштини поставили према Давенпорту, одмах се запитамо зашто Вучић ниједном није прошао таквог радикалског „топлог зеца“? Више је него очигледно да постоји директан политички договор између Шешеља и Вучића о ненападању. Шешељ о Вучићу говори све најбоље, по буразерском принципу: „Ја теби - Војо, ти мени - Ацо“ - изјавио је је Обрадовић.
С друге стране, Војислав Шешељ оштро одговара да је СРС у овом сазиву Скупштине једина озбиљна опозициона политичка партија која систематски критикује власт, а да Двери имају и више него дискутабилну идеологију.
- Између мене и Вучића нема никавог договора, а сећамо се да су представници Двери превођени Бошком и као ванпарламентарна странка тражили пријем код Вучића и били примљени. Нема интимизације међу нама и када користимо неке доскочице, ту постоји тежња да један другог надиграмо - одговара Шешељ, па наставља:
- Дверима смо почели да се бавимо када смо сазнали за Јасмину Вујић, која је члан њиховог најужег руководства, и када се испоставило да има шпијунски педигре, а онда сам се трудио да проучим историјат Двери јер су они пре мог одласка на службени пут били безначајна невладина организација. Видим из њихових политичких наступа да се никада не залажу за вишепартијски ситем, за праламентарну демократију, за владавину права...
Извор њихове идеологије је учење Димитрија Љотића, а Љотић је био следбеник Мусолинија и у време краљевине Југославије он и његова странка, односно покрет „Збор“, на изборима никада нису могли да добију више од један одсто гласова. Љотићев капетан Марисав Петровић је учествовао у стрељању ђака у Крагујевцу - завршава Шешељ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА