Најновије

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА: Међу страдалима у паду руског авиона и чланови хора "Александров" (ВИДЕО)

Међу путницима палог руског војног авиона у Црно море су и чланови ансамбла Александар Александров, некадашњег хора Црвене армије.

Хор "Александров" (Фото: Јутјуб)

Хор руских војних снага је основан 1928. године, носи име по првом управитељу и творцу химне Совјетског Савеза.
- Данас је приликом извршавања планираног лета у 5.25 са аеродрома у Адлеру, у 5.27 са радара нестао авион Ту-154 Министарства одбране Русије. У авиону се налазило осам чланова посаде и 84 путника. Ради се о официрима оружаних сила Русије, као и о уметницима ансамбла Александров који су летели да честитају Нову годину групи припадника руског ваздухопловства у Сирији, као и девет представника руских медија - рекао је портпарол руског Министарства одбране Игор Конашенков.
Додао је да су на око километар и по од обале Црног мора код града Сочија, на дубини од око 70 метара, пронађени делови авиона и да се потрага наставља. 
- У области у којој се трага за авионом су ангажована четири брода и пет хеликоптера, као и беспилотне летелице. У Сочи стиже комисија Министарства одбране Русије на челу са замеником министра, генералном армије Павлом Поповом - закључио је Конашенков. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА