Најновије

НЕ МОГУ ВИШЕ ДА ЋУТЕ: ОЕБС признао да у Донбасу нема примирја

ДОНБАС - Мониторинг мисија ОЕБС-а је признала да је у Донбасу нарушен "режим тишине", односно, да више не постоји примирје, јер су све учесталији сукоби и окршаји.
Ураган (Фото: ЈуТјуб)

Ураган (Фото: ЈуТјуб)

Они су јуче регистровали чак 33 отварања ватре, а истакли су као највеће угрожавање овог примирја и највећу опасност нагомилавање тешке артиљерије на линији раздвајања. Упозорили су посебно на ракетни систем Ураган код Дебаљцева. Подсећамо, власти ДНР су у више наврата упозоравали на отварање ватре и артиљеријске ударе које спроводи све чешће и агресивније украјинска армија. Са друге стране, Украјина оптужује ДНР за провокације, али у ДНР истичу да је реч о пропаганди, јер не постоји реалан мотив да ДНР и ЛНР отпочињу било какве сукобе, истичући да Украјина већ месецима супротно Минском споразуму довлачи тешку артиљерију на линију раздвајања и да су у току прегруписавања војних јединица украјинске армије.
Прочитајте још:ПОЗЛИЛО МУ У ПЕНТАГОНУ: Амерички генерал пао у несвест због Ф-35 (ВИДЕО)ГАДАФИ И САДАМ СУ МРТВИ, А ОН ЈЕ ЈОШ ТУ: Ево како се Асад одржао на власти
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА