Најновије

ДС НАСТАВЉА "РАТ ПРОТИВ АМЕРИЧКЕ АМБАСАДЕ": Скоте ниси Скат!

БЕОГРАД - После објављивања фотографија којима су ДС-овци оптужили САД за стварање и спонзорство Исламске државе, Владимир Тодорић, интернационални секретар ДС-а и, очигледно, главни протагониста антиамеричког профилисања Демократске странке, наставља са "ударима по Америма".
Тодорић - не воли Америку или се фолира пред изборе (Фото: ЈуТЈуб)

Тодорић - не воли Америку или се фолира пред изборе (Фото: ЈуТЈуб)

Тодорић је прво објавио фотографије америчког сенатора Џон Мекејна на којим су сусрети Мекејна са врхом Исламске државе, што је изазвало различите реакције у јавности. Небојша Крстић, некадашњи блиски сарадник ДС-а и бивши саветник Бориса Тадића, оценио је да "у ДС-у нису нормални" и упитао је Бојана Пајтића да ли он одобрава такву политичку реторику демократа. Крстић је жестоко осудио иступања демократа против САД-а. Чудно јесте што ДС одједном жестоко напада САД, посебно знајући да су донедавно били под потпуном управом Вашингтона. ДС је практично био локални политички сервис Беле куће и под таквим утицајем америчких владиних организација попут НДИ и ИРИ да су им Американци организовали одборе широм Србије, обучавали комплетан менаџмент, управљали предизборним кампањама до те мере да су писали говоре за челнике ДС-а, па чак и осмишљавали слогане за предизборне кампање. Тодорић је данас прозвао америчког амбасадора Кајла Скота и то је учинио преко Твитера кроз једну духовиту опаску написавши: "Познати амерички режисер Ридли Скат." Тодорић алудира на то што се у јавности амбасадор промовише као Скат, иако је свима и више него јасно да му је право презиме Скот. Тодорић је искористио име познатог режисера Ридлија Скота у циљу сликовите прозивке америчког амбасадора. Амерички амбасадор је свестан да у Србији израз "скот" није најпожељнији, па инсистира на томе да га зову "Скат" и због тога је у више наврата био тема разних медијских чланака и натписа. ДС очигледно наставља антиамеричку реторику, а да ли је реч о предизборном додворавању бирачима или одлуци да се прекине са слугерањством Белој кући и америчкој амбасади, тренутно се не може оценити.
Прочитајте још:Дачић: Нити има издаје, нити руског противљења!ЛАЗАНСКИ: Дајмо сад и Русима у Нишу исти статус као НАТО особљу
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА