Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ СНИМАК) ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ ПУКОВНИКА ГАДАФИЈА: Би Би Си објавио нови шокантан видео!

Британски Би Би Си објавио је, у репортажи новинара Габријела Гејтхауса, досад најчистији снимак последњих тренутака живота свргнутог либијског лидера Моамера ел Гадафија. У прилогу под називом "Лов на Гадафијев златни пиштољ", извештач је дошао у посед видео-записа на ком је још једном приказан пуковник Гадафи, кога заробљеног у приколици држи разуларена група бораца либијске опозиције.
Убиство Гадафија (Фото: Јутјуб)

Убиство Гадафија (Фото: Јутјуб)

На фотографији се види Гадафи, који је очигледно тешко претучен. Глава му је у масницама, а уста крвава. Око њега је неконтролисана група наоружаних припадника опозиције, која урлајући прати аутомобил. У каснијем делу снимка види се млади човек који у руци држи златни пиштољ, од кога се вођа револуције није одвајао. У четрнаестоминотној репортажи говори се о каснијем тоталном распаду Либије и анархији која је завладала. Осим такозваних званичних власти, велики део територије, међу којем и Гадафијев родни град Сирт, у ком је такође и убијен, је под контролом Исламске државе. Упозорење!Узнемирујући снимак!
Прочитајте још:ПРЕКРШИЛИ МЕЂУНАРОДНИ СПОРАЗУМ: Турци затворили небо за руске извиђачеЛАВРОВ: Шверц оружја је горуће питање, а наш циљ је уништење ИД и ел НусреКИСИНЏЕР КОД ПУТИНА: Пројектују даљи развој ситуације
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА