Најновије

И сви га добро знамо! Напокон откривено ко је главни кривац за Дарин порно скандал!

Она је ватрена жена и секс може и више пута дневно.

Дара Бубамара (Фото: Инстаграм)

Ватрена а ситна плавуша каже да је ових дана на мукама због учешћа у шоу-програму јер веома мало времена има за уживање.
Дара Бубамара је једна од најконтроверзнијих певачица, а како и сама признаје, за то је крива њена весела и спонтана природа. Како је објаснила, увек пред камерама исприча нешто што заправо није хтела да каже. А учешће у ТВ спектаклу "Твоје лице звучи познато” донело јој је још већу популарност, али много тога и одузело. Како се поверила, највише јој недостају активности у спаваћој соби.
- Свим женама које се нису удале поручујем да је много битно да се разумете са својим мушкарцем, да се волите и поштујете. Џаба и најбољи секс на свету, ако је само то. Што се мене тиче, ја сам ватрена жена и могу секс колико хоћеш пута дневно. Сад имам проблем јер су ме казнили из ТЛЗП-а. Немам редован секс! Муж мора да долази у Београд да би спавао са мном и да искористимо тај један дан кад имам паузу. Али добро, све зарад доброг шоуа, каже Дара.
А прошли пут кад Дара није проводила довољно времена заједно са својим човеком у јавност су испливале њене порно фотке, које му је слала пошто су, јелте, били раздвојени. Тако да... Видећемо шта ће бити овог пута, али ако се опет појаве неке фотке, јасно је да је крив ТЛЗП, пошто певачици одузима толико времена!
Шалимо се ми мало, али знате како кажу - у свакој шали има и мало истине. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА