Најновије

ЗАРАТИЛИ ДС И ПОКРЕТ „ДОСТА ЈЕ БИЛО“: Радуловићу Пајтић крив што не иде на изборе!

Покрет „Доста је било“ Саше Радуловића оптужује демократе за одбијање изборне листе од стране Покрајинске изборне комисије (ПИК), због чега се два дана води окршај између функционера ДС-а и овог покрета.

Саша Радуловић (Фото: dostajebilo.rs)

Лидер демократа Бојан Пајтић каже  да је то питање за покрајинску комисију, као и да то нема везе са политиком.
Покрет „Доста је било“ саопштио је јуче да је ПИК одбила њихов приговор и одбацила листу тог покрета за наступ на изборима за Скупштину Војводине.
- Пропуст је настао због случајности и могао би да се поправи у року краћем од сат времена. Ускраћена нам је могућност да исправимо то и одбачена нам је листа. Борба и даље траје - навео је тај покрет. Како се наводи у саопштењу, две странке су покушале ПИК-у да подметну фалсификоване потписе, али ниједној од њих није онемогућено да се појави као опција на изборима. Иначе, ДЈБ је прекјуче у саопштењу директно уперила прст у ДС и ЛСВ, наводећи да је „ПИК, са представницима ДС-а и ЛСВ-а на челу, незаконито одбила приговор на решење о одбијању те изборне листе, са циљем да је спречи да учествује на изборима“.
- Невероватно је да било ко има идеју да због тога што недостаје један потпис на једном документу покуша да спречи било кога да изађе на изборе - наведено је у саопштењу тог покрета. Тим поводом, у више наврата, на Твитеру се огласио и Саша Радуловић, који је, између осталог, навео да „ДС и ЛСВ директно учествују у фарси око покушаја спречавања листе да изађе на изборе“.
- За одбијање листе ДЈБ у Војводини је гласао и ДС. Разумемо СНС, његове сателите, као и Чеду, Бориса и Чанка. Али ДС... Покушај ДС-а, Чеде, Бориса и Чанка да нас спрече да изађемо на покрајинске изборе је дефинитивно дно ове кампање - написао је, између осталог, Радуловић на Твитеру. И Душан Павловић из ДЈБ-а на Твитеру оптужује демократе.
- „Празник“ демократије и владавине права у режији ДС-а у ПИК-а. Срам вас било, демократе - написао је Павловић, након чега се огласио функционер ДС-а Бранислав Бугарски наводећи: „Питајте прво своје страначке другаре да ли је документација била у реду. Није лепо да нас оптужујете“. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА