Најновије

ВУЧИЋ: Никад нисам веровао у Дачићеву лојалност!

Премијер је нагласио да је са социјалистима био у коалицији због будућности Србије.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник СНС Александрар Вучић изјавио је синоћ да никад није веровао у лојалност коалициониг партнера Ивице Дачића, али да су социјалисти били у влади јер је сматрао да је то добро за будућност Србије.
- Ја у Дачићеву лојалност никад нисам веровао, ни данас не верујем. Нисам сарађивао са њим због лојалности, већ због будућности Србије – рекао је премијер Владе Србије у емисији „Изборна реч“ на ТВ Пинк. Он је уз то додао да о људима из СПС никад није рекао ружну реч, али да је зато чуо много увреда од функционера СПС Бранка Ружића и Милутина Мркоњића. - Замислите људе којима пружите шансу, дате им да буду у Влади због интереса Србије, а они вам врате тако што урлају „Вучићу педеру“ - додао је Вучић.

Сви против напредњака

Он је у понедељак увече рекао и да је сигуран да би после предстојећих избора врло лако могло да се деси да се све странке уједине против њега и СНС. - Убеђен сам у то! Не би им требало више од три минута да то ураде јер имају болесну жељу за влашћу. Да, ујединиће се и Шешељ и Пајтић и Обрадовић и Тадић, ујединиће се у мржњи против мене само да би се докопали власти – рекао је први човек српске Владе. Вучић је, међутим, додао да се не плаши губитка власти, напротив. - Чиста ми је савест, ништа нисам украо, радио сам поштено и немам чега да се плашим. Потпуно ми је свеједно шта причају о мени, колико и како ме вређају. То сам очекивао и предвидео јер знамо да немају никакав програм и планове. Ако победе нека се уједине и нека направе владу – рекао је председник напредњака.

Милошевићеве грешке

Вучић је рекао и да је Слободан Милошевић направио две неопростиве грешке: увођење земље у војни сукоб и убиства са политичком позадином. - Народ се не сме томе излагати, не сме се улазити у сукобе без циља и стратегије и изаћи поражен. А друго, не могу њега директно да окривим, нити да се мешам у одлуке суда, али мислим да је увек лоше кад имате убиства са политичком позадином – рекао је Вучић. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА