Најновије

Чеда о уласку у парламент

БЕОГРАД - Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а, обратио се својим бирачима отвореним писмом и прокоментарисао улазак ЛДП-а у парламент, односно, прелазак цензуса од стране коалиције ЛДП-СДС-ЛСВ.

Чедомир Јовановић (Фото: ЈуТјуб)

"Сматрам да је у околностима у којима се странка налазила претходне две године, па и у овој изборној кампањи, ово резултат који је основа за нови почетак и даљи развој Либерално демократске партије, али пре свега афирмисање наше политике. Резултати које је наша странка постигла у читавом низу општина широм земље тој нашој даљој борби дају још јачу потпору.

Упркос повратку на сцену идеја које су уништавале наше друштво деведесетих година, попут урушавања елементарних тековина демократског друштва, гушења медијских слобода и атмосфере страха који владају нашим друштвом и онемогућују готово сваку озбиљну комуникацију са грађанима, па тако и наш покушај да са људима разговарамо и да се разумемо око оног о чему смо увек раговарали и разумели једни друге. Нисмо били обесхрабрени, већ смо, напротив, у свему томе пронашли још већи мотив и уверење да се бавимо овим послом онако како то нико није ни покушавао да ради од кад ЛДП постоји па до данас. Да радимо и говоримо оно што мора да се каже и уради да би Србија постала земља у каквој желимо да живимо.

Наш рад у будућем парламенту одредиће борба за даљу демократизацију друштва, стварање јасне политичке алтернативе, у економском, спољнополитичком и безбедносном животу земље, владавини права и помирења у региону." - стоји у обраћању Јовановића. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА