Најновије

Напади на Радуловића: СНС и ПС: Колико је украо пара и отпустио радника?

Српска напредна странка замолила је синоћ лидера покрета "Доста је било" Сашу Радуловића да одговори колико су он и његова жена украли пара од грађана и ставили на рачун својих фантомских фирми, и колико су отпустили радника.

Саша Радуловић (Фото: ЈуТјуб)

Поред тога, СНС пита Радуловића колико су његов кум Александар Стевановић и његова жена извукли пара из БИП-а.
"СНС пита Сашу, Мало ми је било, Радуловића зашто је нервозан и молимо га да данас одговори само на ова питања", напомиње се у саопштењу.

Шта је било са пријавама радника против Радуловића?

Покрет социјалиста саопштио је, такође, синоћ да од државних органа очекује одговор на више пута постављено питање шта је урадјено са кривичним пријавама које су против Саше Радуловића поднели синдикати и радници из предузећа у којима је лидер покрета "Доста је било" био стечајни управник.
"Минули рад "некрунисаног краља стечаја", провизије и малверзације са зарадама фирме своје супруге, кандидују га за сам врх корупције у Србији", истиче се у саопштењу.
Када се све ово уједини, добијамо Сашу Радуловића - очајника који се свим средствима бори за незаслужени изборни цензус како би се посланичким имунитетом заштитио од одговорности за експетску пљачку, напомиње ПС.
Како се наводи, недостатак културе, безобразлук и спремност на безочно лагање и манипулисање, много више говоре о Радуловићу као човеку "или боље речено нечовеку". Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА