Најновије

Каква драма у Холандији: Ајакс у последњем колу изгубио титулу! (ВИДЕО)

Фудбалери ПСВ Ајндховена одбранили су титулу шампиона Холандије тријумфом над Зволеом резултатом 3:1, али је трофеј у витрине “филипсоваца” заправо унео Де Графшап, који је на свом терену спречио Ајакс да победи и тако задржи лидерску позицију!Екипа Франка Де Бура је, потпуно неочекивано, одиграла 1:1 са екипом која ће у наставку сезоне играти бараж за опстанак у првој лиги!

Де Бур очајава за пропуштеном приликом(Фото:Јутјуб)

Екипа Франка Де Бура је, потпуно неочекивано, одиграла 1:1 са екипом која ће у наставку сезоне играти бараж за опстанак у првој лиги!
Гости из Амстердама повели су преко Јунеса у 16. минуту и био је то тренутак када је мало ко могао и да помисли да ће епилог меча и читаве сезоне бити кошмаран за навијаче славног клуба.
Али…
Сметс је у 55. минуту изједначио, па је Ајаксу остало четрдесетак минута да грозничаво јуриша на гол Де Графшапа за новим вођством. Ређале су се шансе, притисак није јењавао, па ипак, на крају гола није било.
Домаћи тим је издржао налете противника и сачувао бод, који му не значи много, али ПСВ Ајндховену све!
На последњи звиждук судије већина играча Ајакса је у оку попадала на траву. Утучен, тренер Де Бур је само шмугнуо у свлачионицу. У неверици су биле и легенде клуба, Де Буров помоћник Денис Беркамп, те Марк Овермарс и Ван Дер Сар који су из ложе присуствовали шокантном завршетку меча.
На крају, табела врха холандског првенства изгледа овако: ПСВ 84 бода, Ајакс 82… Извор:Телеграф/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА