Најновије

Велики повратак и шанса за освету Милану и Берлусконију: Синиша Михајловић предложен за тренера Интера!

Бивши стратег Росонера и још један бивши тренер Интера и Милана су кандидати да наследе Манчинија.

Синиша Михајловић (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

У Милану није успео и добио је отказ, али у Интеру би мгао да добије нову велику шансу. Синиша Михајловић је један од двојице предложених кандидата за функцију шефа стручног штаба Неразура са обзиром да је све извеснији одлазак Роберта Манчинија на крају сезоне. Да ствар буде још замимљивија - Михајловића је предложио управо Манчини.
Италијански стручњак је незадовољан у Интеру и иако има уговор до 2017. све је извесније да ће напустити клуб јер се не слаже са трансфер политиком. Жели још појачања, али и гаранције да неће бити продат нико из квинтета: Кондогбија, Миранда, Перишић, Брозовић, Икарди.
Како клуб одбија да му то гарантује, Манчини се спрема за одлазак и већ је бацио око на селекторску фотељу Италије. Док припрема терен за одлазак, Италијан је клупском руководству предложио двојицу кандидата за наследника међу којима је и Михајловић. Што и не чуди с обзиром на дугогодишње пријатељство и чињеницу да му је Миха био асистент у Интеру. Други кандидат којег је предложио за наследника је Бразилац Леонардо. Такође, бивши тренер Интера, али и Милана.
Клупа Интера би била велика шанса за Михајловића после сезоне са Миланом у којој је разочарао. и Прилика да се осветиу Белрусконију. Али и мач са две оштрице јер би у случају новог неуспеха показао да није тренер за велике клубове. Испунио би велику жељу с обзиром да је некада играо за Интер и да је не тако давно рекао да “Милан, Рома, Ђенова и Партизан једини клубови које не би тренирао у каријери из поштовања према онима за које је играо”. Извор:Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА