Најновије

"БРАЋА" ЦРНОГОРЦИ: Тукли туристу и називали га "српским псетом"!

БУДВА - Београђанин Драгољуб Тодоровић (52) поднео је будванској полицији пријаву против два припадника обезбеђења "Securiti", оптужујући их да су га претукли и вређали на националној основи.

Илустрација (Фото: Flickr Mike Nelson)

Тодоровић, тврди да га је један од радника обезбеђења ангажованих на плажи хотела Меастрал ударио руком у главу, а да га је други давио и називао српским псетом.

Из полиције кажу да утврђују ко је од радника обезбеђења тукао и вређао Тодоровића, јер су свих 15 запослених негирали кривицу.

Из хотела Маестрал су саопштили да то није обезбеђење, већ власници плаже која је наводно издата у подзакуп.

Тодоровић је рекао да је због свега што се десило јуче не осећа безбедно у Црној Гори. Рекао је да је био на градској, а не хотелској плажи када се догодио инцидент.

"У уторак у 12 часова са супругом сам кренуо на плажу, која се налази испод Маестрала. Када смо дошли, припадници обезбеђења су нам казали да је плажа затворена, јер се изводе радови и да се преместимо на градску, суседну плажу. То смо и урадили. Када смо се сместили, приметио сам припаднике обезбеђења како гурају неки кајак и остављају га у нашој близини. Обратио сам им се и рекао да други кајак пребаце преко, како не би затворили и ову плажу и они су то учинили. Отишао сам да се купам, када сам приметио како ми са 30 метара удаљености један од припадника обезбеђења прстом показује да дођем", прича Тодоровић.

Тодоровић каже да је излазећи на обалу гласно рекао "У пи..у мат..ину, ни у води немам мира".

Тврди да је пришао раднику, а да га је овај тада питао коме је псовао мајку.

"Рекао сам да то нисам казао, а он ми је одговорио 'спусти руке' и шаком ме је ударио у лице. Тада ме је други радник ухватио за врат , рекао ми да сам српско псето и да ћемо видети ко ће коме 'је...и матер'. Питао сам их да ли су нормални, када је овај који ме је хватао за врат поново насрнуо на мене. Тада су га колеге смиривале речима - Стефане, немој, смири се", испричао је Тодоровић.

Каже да је после инцидента отишао на рецепцију хотела и тражио разговор са шефом обезбеђења, који га је упутио у Центар безбедности Будва.

Он је, међутим, рекао да се ни после пријаве ситуација није смирила, већ да су та два службеника обезбеђења провоцирала његову супругу док су шетали Пржном. Извор: vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА