Најновије

ЧИСТКА У ЕПС: Грчић сменио двојицу из управе због крађе струје!

Директор „Дистрибуције“ смењен јер је шефу у „Колубари“ помогао да се нелегално прикључи на мрежу, након што је са ње искључен због мућки на струјомеру.

Милорад Грчић (Фото: Јутјуб)

Директор „Електропривреде Србије“ Милорад Грчић затражио је хитну смену једног од директора у ЕПС због помагања колеги из „Колубаре“ у крађи струје!
Наиме, чак 15 тимова монтера ЕПС већ недељама чешља Србију у потрази за крадљивцима струје, а један од оних којима су закуцали на врата је и извесни Горан Петковић, шеф у РБ „Колубара“.
Мито
Радници су у ормару на бројилу Петковићеве породичне куће затекли постављен магнет, који се иначе ставља како би се саботирао правилан рад бројила, открива извор Курира из ЕПС.
- Петковић је на позив супруге дошао с посла и чак покушао да подмити раднике ЕПС, али су они поступили по процедури и искључили га са снабдевања - наводи наш извор и додаје да се потом у целу причу уплео и директор Дирекције за подршку тржишту у „Дистрибуцији“, који је искористио своје радно место како би неовлашћено укључио струју у кући поменутог колеге.
- Уместо да измире дуг и моле бога да нико не сазна за бруку, у све се упетљао и директор из „Дистрибуције“. Све је на крају дошло и до кабинета генералног директора Милорада Грчића, који потом издао налог да се директор поменуте дирекције хитно смени, а Петковић је опет искључен са снабдевања струјом и поднета је и кривична пријава за крађу струје - наводи извор Курира.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА